Штаб-квартира ООН відкривається після карантину

Читать на русском
Штаб-квартира ООН планує перейти до першого етапу відкриття 20 липня на тлі поліпшення ситуації з коронавірусом в Нью-Йорку.
Фото - .promoteukraine.org

Штаб-квартира ООН планує перейти до першого етапу відкриття 20 липня на тлі поліпшення ситуації з коронавірусом в Нью-Йорку. У будівлі буде дозволено перебувати до 400 осіб щодня, а не 4 200, як у звичайний час.

Про це повідомляє FreeNews.

Коронавірус у світі: дані про хворих у різних країнахУ світі зафіксували 12 млн 012 тис. 125 хворих на COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції становить 548 822 людини.

За словами генерального секретаря Антоніо Гутерріша, перед запуском співробітників приміщення штаб-квартири ретельно очистять. Повідомляється, що на першому етапі будуть дозволені тільки окремі види діяльності.

Працівники, яким необхідно буде працювати в будівлі, повинні носити маски. Вимірювання температури на вході більше не знадобиться. Більшість співробітників організації на першому етапі будуть продовжувати працювати віддалено.

Раніше Гутерріш продовжив віддалену роботу Секретаріату. Таке рішення він прийняв після консультацій з керівним складом та медиками.

Нагадаємо, на ранок четверга, 9 липня, у світі зафіксували 12 млн 012 тис. 125 заражень COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції становить 548 822 особи.

Раніше в ООН опублікували другу доповідь про ситуацію в Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: