На залізничному вокзалі у Києві температуру вимірюватимуть автоматично

Читать на русском
Укрзалізниця буде вимірювати температуру пасажирам автоматично. За допомогою нових систем це робитимуть  100 людям за хвилину.
Фото - tripadvisor.

На центральному залізничному вокзалі столиці «Київ-Пасажирський» встановлять сучасні інфрачервоні системи скринінгу температури тіла. З їх допомогою можна буде вимірювати температуру 120 осіб на хвилину, при цьому не створюючи скупчення людей.

Як інформує пресслужба УЗ, дві системи встановлять на Центральному вокзалі і одну - на Південному.

У МОЗ нагадали, кому безкоштовно роблять тести на COVID-19В Україні безкоштовно роблять тест на коронавірус людям із симптомами хвороби, а також усім тим, хто контактував з інфікованими.

«Системи автоматичного скринінгу температури дозволять швидко зміряти температуру, не створюючи скупчення людей на входах вокзалів. Це значно зменшить ймовірність поширення інфекційних захворювань і допоможе швидко виявити потенційно хворих», - зазначив голова правління УЗ Іван Юрик.

Він також зазначив, що у разі у пасажира буде підозра на захворювання, його не допустять на об'єкт. Охорона буде рекомендувати звернутися в медичний пункт вокзалу.

Крім того, системи здатні одночасно вимірювати температуру людей, які знаходяться один від одного на відстані від одного до п'яти метрів.

Як відомо, у Києві за добу виявили більше сотні нових випадків коронавірусу.

Нагадаємо, в МОЗ нагадали, кому безкоштовно роблять тести на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: