Карта ООС: ситуація на сході України на 2 липня

Читать на русском

Російсько-окупаційні війська минулої доби здійснили 5 обстрілів наших оборонних позицій, з яких 3 – із застосуванням заборонених домовленостями мінометів калібрів 120 та 82 мм.

На абсолютну більшість ворожих обстрілів українські підрозділи відповіли вогнем з чергових вогневих засобів, тим самим змусили противника дотримуватися режиму «Тиша».

Луганський напрямок

Там після 07:00 окупанти обстріляли опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил біля Оріхового з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. А по обіді з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру з боку Доломітного відкривали вогонь по захисниках Травневого.

Донецький напрямок

Там противник двічі відкривав вогонь по наших позиціях на підступах до населеного пункту Піски – вранці з міномету 120-го калібру та автоматичного станкового гранатомету, і увечері знову зі 120-мм міномету.

Після 14:00 окупанти півгодини обстрілювали захисників Авдіївки – випустили 6 мін калібру 82 мм, використали ручний протитанковий гранатомет, кулемет та стрілецьку зброю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: