У МОЗ допустили закриття курортів в Україні

Читать на русском
В Україні в зв'язку зі значним збільшенням кількості нових випадків коронавірусу можуть хзапровадити додаткові обмежувальні заходи щодо курортів.
Укрінформ

В Україні в зв'язку зі значним збільшенням кількості нових випадків коронавірусу можуть запровадити додаткові обмежувальні заходи щодо курортів.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі ТСН у вівторок, 30 червня.

«Звичайно, можливо (закриття курортів, зокрема в Одесі - ред.). Ми зараз спостерігаємо збільшення в деяких областях кількість зайнятих ліжок. Так, наприклад, Закарпаття - це 71%. За лікарнями першої хвилі, ми розгортаємо лікарні другої, третьої хвилі . Аналогічно, 56% - у Волинській області. Добираються до 50% - Рівненська, Вінницька, Львівська області, місто Київ. І тому ми не виключаємо, що можемо рекомендувати, тобто вводити додаткові обмежувальні заходи, щоб подолати коронавірус», - сказав Степанов.

Глава МОЗ в черговий раз нагадав про важливість дотримання соціальної дистанції, носінні масок і рукавичок, дезінфекції рук.

Раніше Степанов заявляв, що в Україні можливий новий спалах коронавірусу, викликаний масовим порушенням карантинних обмежень, зокрема, відпочивальниками в Одесі.

Як відомо в Україні за минулу добу коронавірус підтвердили у 706 людей. Зафіксували 12 летальних випадків, а 88 хворих одужали.

У столиці вже 5037 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

З початку епідемії COVID-19 підтвердили у 44 344 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: