На Донбасі підірвався український сапер

Читать на русском
Український сапер сьогодні, 27 червня, займався розмінуванням місцевості поблизу Мар'їнки і підірвався на вибуховому пристрої.

Сьогодні, 27 червня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на вибуховому пристрої підірвався український сапер, що виконував завдання з розмінування.

Про це повідомило командування ООС в Facebook.

На Донбасі підірвався автомобіль ЗСУ, багато пораненихПід Авдіївкою в Донецькій області підірвався автомобіль «Спартан», який належав ЗСУ. Поранення отримали 10 військовослужбовців.

Інцидент стався поблизу Мар'їнки. Під час виконання завдання з розмінування ділянки місцевості під сапером спрацював вибуховий пристрій.

Військовослужбовець отримав вогнепальне осколкове проникаюче поранення. Потерпілого одразу ж доставили до медзакладу, де надали допомогу.

«На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються», - додали в штабі.

Нагадаємо, в штабі ООС сьогодні вранці повідомили, що за минулу добу, 26 червня, бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українських військових. Один боєць отримав поранення.

Також повідомлялося, що на Донбасі з початку 2020 року в результаті ворожих обстрілів загинули 18 українських військовослужбовців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: