У Південній Кореї почалася друга хвиля коронавірусу

Читать на русском
Перша хвиля коронавірусу закінчилася в Південній Кореї у квітні. За словами Чон Ин Гьон, друга хвиля почалася зі випадків зараження в Сеулі на початку травня.
Фото: 5.ua

У Південній Кореї повідомили про початок другої хвилі епідемії коронавірусу.

Про це заявив голова корейського Центру контролю і профілактики захворювань (KCDC) Чон Ин Ген, передає BBC News у понеділок, 22 червня.

Перша хвиля коронавірусу закінчилася в Південній Кореї у квітні. За словами Чон Ин Гьон, друга хвиля почалася з випадків зараження в Сеулі на початку травня. Станом на 22 червня, минулої доби в країні зафіксовано 17 нових випадків інфікування в декількох кластерах зараження у великих офісах і на складах в Сеулі та околицях.

Своєю чергою, мер Сеула Пак Он Сун попередив, що в столиці знову можуть впровадити вимоги щодо суворого дотримання соціальної дистанції, якщо протягом трьох найближчих днів кількість щодня виявлених випадків COVID-19 буде перевищувати позначку в 30, а рівень заповнюваності ліжок у міських лікарнях виявиться вищим за 70%.

Нагадаємо, що раніше в Південній Кореї був новий спалах COVID-19. Розповсюджувачем інфекції виявився 29-річний житель міста Єнін, який першого травня відвідав кілька клубів і барів Сеулу.

Раніше Південна Корея відновила карантин після зростання кількості випадків COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: