У ЗСУ знизилася кількість нових випадків COVID-19

Читать на русском
У Збройних силах України за добу зареєстровано 3 нових випадки коронавірусної хвороби , загалом хворіють 143 особи.
Командування медичних сил ЗСУ

У Збройних силах України за добу зареєстровано 3 нових випадки коронавірусної хвороби , загалом хворіють 143 особи.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 22 червня у Збройних Силах України хворіють 143 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 264 особи, летальних випадків – 5», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 420 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 14 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них 3 військовослужбовці знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби (Рівненська область – 1 особа та Житомирська – 2 особи). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», - повідомили військові медики.

Нагадаємо, в Україні знизилася кількість зафіксованих хворих на COVID-19. За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 681 людини, зафіксовано 10 летальних випадків, 133 пацієнта одужали.

На ранок понеділка, 22 червня, у світі 8 927 195 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 467 671. Одужали 4,4 млн людей.

Також з понеділка, 22 червня, в Україні посилять контроль за карантином.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: