Туреччина готова почати прийом українських туристів з липня

Читать на русском
Українські туристи з 1 липня зможуть подорожувати до Туреччини без самоізоляції і тестування, але з дотриманням необхідних вимог безпеки.
uk.wikipedia.org

Українські туристи з 1 липня зможуть подорожувати до Туреччини без самоізоляції і тестування, але з дотриманням необхідних вимог безпеки.

Про це заявив турецький посол Ягмур Ахмет Гюльдере, передає пресслужба Міністерства інфраструктури України.

«Надзвичайний і повноважний посол Ягмур Ахмет Гюльдере відмітив, що турецька сторона готова приймати українських туристів, починаючи від 1 липня цього року, без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками», — йдеться у повідомленні.

У разі ж виявлення підвищеної температури під час температурного скринінгу подорожуючим буде пропонуватись пройти тестування на COVID-19.

У свою чергу, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що низка авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини від початку липня.

Раніше повідомлялося, що в Туреччині вже в червні можуть почати приймати іноземних туристів, першими очікують мандрівників з Китаю і Південної Кореї.

Як відомо, влада Туреччини зняла низку обмежень, запроваджених в країні через ризик поширення коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: