У Раді хочуть заслухати міністра фінансів щодо витрат з «антикоронавірусного» фонду

Читать на русском
Верховна рада в найближчу п'ятницю, 18 червня, планує заслухати міністра фінансів і представників МОН щодо ситуації з ЗНО-2020.
пресслужба Слуги народу/Facebook

На годині запитань до уряду в п'ятницю, 19 червня, у Верховній раді хочуть заслухати главу Міністерства фінансів України Сергія Марченка.

Про це заявив перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко під час засідання погоджувальної ради в понеділок, 15 червня.

Фонд COVID-19: чи може уряд використати кошти на інші потребиКошти з фонду на боротьбу із коронавірусом не можуть бути використані на інші потреби в умовах дефіциту бюджету, вважає експерт.

«Про запрошення на день уряду: ми підтримуємо запрошення пана міністра фінансів, пана Марченка, щодо ситуації з використанням засобів так званого COVID-фонду. Щоб він доповів нам, як ведеться відпрацювання всіх цих проєктів», – зазначив парламентарій.

Крім того, нардепи хочуть заслухати інформацію представників Міністерства освіти і науки щодо проведення ЗНО-2020.

«З приводу виконувача обов'язків міністра освіти, думаю, в робочому порядку, як і всі члени уряду, вона буде присутня на засіданні дня уряду і зможе відповісти на всі питання щодо зовнішнього незалежного оцінювання», – додав депутат.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ВР розгляне доопрацьовану програму Кабміну в четвер, 18 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: