Карта ООС: ситуація на сході України на 14 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 14 червня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Луганського, Кримського, Попасної, Троїцького, Харчовика, Новозванівки і Катеринівки.

Свою артилерію окупанти розмістили безпосередньо в Калінінському, що на східній околиці Горлівки, поруч з будинками мирних жителів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики обстріляли опорні пункти українських військових неподалік Авдіївки, Новотроїцького, Славного, Старогнатівки і Богданівки.

На жаль, в результаті ворожого обстрілу Україна втратила одного мужнього воїна. Командування Об'єднаних сил висловлює щирі і глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя. Ще двоє військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки, 13 червня українські воїни знищили трьох і поранили щонайменше двох бойовиків.

З початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ тричі обстріляли з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів оборонні укріплення неподалік населеного пункту Луганське.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: