На Донбасі поранили українського військового поблизу Пищевика

Читать на русском
У суботу, 13 червня, через обстріл на Донбасі постраждав український військовослужбовець. Бойовики порушили режим тиші поблизу Пищевика.

У суботу, 13 червня, через обстріл на Донбасі постраждав український військовослужбовець. Бойовики порушили режим тиші поблизу Пищевика.

Про це повідомило командування операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

В Україні з'явилася карта роботи пунктів пропуску на час карантинуВ Україні запустили інтерактивну карту роботи пунктів пропуску на час карантину. Інформація буде регулярно оновлюватися.

За даними штабу, в районі Пищевика окупаційні війська застосували проти українських підрозділів великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. В результаті ворожого вогню український військовий отримав кульове поранення.

Пораненому військовослужбовцю оперативно надали першу медичну допомогу та доставили до лікувального закладу.

Підрозділи Об'єднаних сил відповіли на агресивні дії противника вогнем з наявного озброєння. Зараз втрати окупантів уточнюються.

Нагадаємо, бойовики частково розблокували перетин лінії розмежування з тимчасово окупованим Луганськом. На підконтрольну територію приїхали абітурієнти, які не знали про скасування пробного ЗНО.

Вчора окупаційні сили 12 разів обстрілювали підрозділи Об'єднаних сил на Донбасі, в результаті чого постраждав один український воїн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: