Зведення ООС: 4 обстріли, є поранені

Читать на русском
Проросійські бойовики з початку доби 4 рази обстріляли позиції ЗСУ, внаслідок чого поранення отримали двоє військовослужбовців.

Проросійські бойовики з початку доби 4 рази обстріляли позиції ЗСУ, внаслідок чого поранення отримали двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши зокрема і міномети калібру 120 мм, які повинні бути відведеними від лінії розмежування. Українські захисники надали загарбникам рішучу відповідь. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої активності», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід» противник випустив сім мін 120-го калібру по оборонних укріпленнях Об’єднаних сил поблизу Опитного.

Поруч Мар’їнки ворог вів вогонь із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а у районі Богданівки — використав протитанкові ракетні комплекси.

«Військовослужбовці Об’єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли та продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення. Наші воїни і в подальшому завжди готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків», — додається у повідомленні.

Також, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Оріхового окупанти вели вогонь по наших позиціях з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Повідомляється, що внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримав поранення.

«Наші воїни такі нахабні дії без відповіді не залишили та застосували чергові вогневі засоби, після чого окупанти згорнули свою злочинну активність. Втрати противника уточнюються», — підсумовується у повідомленні.

За минулу добу на Донбасі бойовики 12 разів порушили режим тиші. Поранено двоє українських військових.

Нагадаємо, на Донбасі 4 червня бойовики порушили режим тиші 14 разів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: