В Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями

Читать на русском
В Україні після інциденту в Броварах посилять контроль за дотриманням правил пасажирських перевезень і правил ліцензування.

На тлі конфлікту зі стріляниною у Броварах в Україні планують посилити контроль за пасажирськими перевезеннями.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 5 червня.

Стрілянина у Броварах: суд заарештував кримінального авторитетаШевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з можливістю продовження терміну утримання під вартою і без права внесення застави чотирьом затриманим учасникам стрілянини в Броварах.

За його словами, посилення ініціює Кабінет міністрів.

«Ми з членами Кабміну, прем'єр-міністром ініціювали питання посилення контролю за дотриманням правил пасажирських перевезень і правил ліцензування. Необхідно зробити їх прозорими, а контроль жорстким, щоб не було чорних грошей, які могли б фінансувати кримінал», - заявив Аваков.

На думку міністра, стрілянина стала наслідком корупції у сфері держконтролю за видачу дозволів на транспортні перевезення в Київській області.

Зазначимо, сьогодні в Раді Аваков також заявив, що перестрілка в Броварах - штучно створений конфлікт між перевізниками з Броварів і перевізниками з Вінниці та Києва.

Нагадаємо, масова стрілянина в Броварах сталася вранці 29 травня. На сьогоднішній день встановлено 67 учасників події, 44 особам повідомлено про підозру, 39 - обрали запобіжний захід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: