В Іспанії летальність від коронавірусу за тиждень виявилася вдвічі більшою

Читать на русском
В Іспанії уточнили опубліковані раніше дані про кількість летальних випадків в результаті зараження коронавірусом за останній тиждень, ця цифра зросла майже вдвічі.

В Іспанії уточнили опубліковані раніше дані про кількість летальних випадків в результаті зараження коронавірусом за останній тиждень, ця цифра зросла майже вдвічі.

Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я Іспанії, повідомляє El Pais.

Так, кількість померлих зросла з 34 - оприлюдненої у понеділок цифри - до 63. Це пояснюють затримкою інформації з одного з регіонів.

За останню добу, за даними міністерства, помер тільки один хворий, тоді як за попередні два дні, вперше з початку епідемії, не зареєстрували жодної смерті.

Водночас дані з регіонів ставлять цю інформацію під сумнів. Зокрема, міністр охорони здоров'я іспанського регіону Кастилія і Леон заявила, що її регіон за добу передав інформацію про смерть в лікарні двох пацієнтів з коронавірусом, а також була інформація про п'ятьох померлих у Кастілья-Ла-Манчі і трьох померлих в Астурії.

Кількість нових випадків COVID у країні за останню добу зросла на 219, перед цим було 137 нових інфікованих. З початку епідемії в Іспанії зареєстрували 240 326 підтверджених випадків коронавірусу і 27 128 смертей.

Раніше повідомлялося, що в Іспанії смертність від коронавірусу впала до мінімуму.

Також Міністерство охорони здоров’я Іспанії перерахувало число померлих від коронавірусу і зафіксованих випадків зараження з початку пандемії.

Нагадаємо, влада Іспанії ухвалила рішення з 1 липня скасувати двотижневий карантин для іноземних туристів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: