Дату виборів у 208-му окрузі ЦВК поки не призначатиме

Читать на русском
Дату проміжних виборів у 208-му окрузі Чернігівської області Центральна виборча комісія ще не затвердила. Нардепа округу Валерія Давиденка знайшли мертвим у його офісі в центрі Києва.

Дату проміжних виборів у 208-му окрузі Чернігівської області Центральна виборча комісія ще не затвердила. Нардепа Валерія Давиденка знайшли мертвим у його офісі в центрі Києва.

Про це повідомив очільник ЦВК Олег Діденко.

Місцеві вибори: ЦВК дозволила голосувати за місцем фактичного проживанняЦВК ухвалила новий порядок зміни виборчої адреси, який дає можливість внутрішньо переміщеним особам голосувати на місцевих виборах за місцем фактичного проживання.

«Звертаються представники ЗМІ з проханням надати коментар про призначення виборів в одномандатному виборчому окрузі 208. Хочу звернути увагу, що на даний момент до ЦВК не надходило жодного документа, який би засвідчував факт дострокового припинення повноважень народного депутата», - пояснив він.

Діденко уточнив, що комісія немає юридичних підстав для розгляду питання виборів в окрузі 208.

Нагадаємо, увечері 23 травня нардепа Валерія Давиденка знайшли мертвим у його офісі в центрі Києва. Він був з простреленою головою.

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, попередньо поліція розслідує кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, проте справу можуть перекваліфікувати на самогубство.

Валерій Давиденко був членом депутатської групи «Довіра». Пройшов до Верховної ради в 2014 році, здобувши перемогу в одномандатному окрузі №208 у Чернігівській області. У 2019-му повторно виграв вибори по округу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: