Туніс відкриє кордони з 27 червня

Читать на русском
Туніс відкриває кордони з 27 червня і знімає діючі для населення обмеження на переміщення між провінціями всередині країни з 4 червня.

Туніс відкриває кордони з 27 червня і знімає діючі для населення обмеження на переміщення між провінціями всередині країни з 4 червня.

Таке рішення було ухвалено в понеділок за результатами засідання Національної комісії з боротьби з коронавірусом під головуванням прем'єр-міністра Еліаса Фахфаха, повідомила пресслужба уряду республіки.

«Після обговорення соціально-економічної ситуації і санітарної обстановки комісія постановила <...> з 27 червня відкрити морські, повітряні та сухопутні кордони країни», - наголошується в повідомленні.

Комісія також ухвалила рішення зняти діючі для населення обмеження на переміщення між провінціями всередині країни з 4 червня. Крім того, туніська влада продовжать організацію вивізних авіарейсів для своїх громадян, які після прибуття в країну будуть зобов'язані провести мінімум тиждень в режимі самоізоляції в спеціально відведених готелях, взявши на себе всі витрати на проживання.

Останній етап пом'якшення карантинного режиму, що передбачає поступове зняття всіх санітарних обмежень і відновлення роботи музеїв, готелів, кафе і ресторанів, а також відкриття мечетей для відвідування, буде введений в Тунісі 4 червня.

За останніми даними МОЗ Тунісу, всього в країні виявлено 1 084 випадки зараження коронавірусом, 48 людей померли від ускладнень, 964 одужали.

Раніше повідомлялося, що Чорногорія відкрила кордони для понад 120 країн.

Також Болгарія відкрила кордони майже для 30 країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: