Зведення ООС: два обстріли, є поранений

Читать на русском
У перший день літа, 1 червня, бойовики знову обстріляли позиції ООС на Донбасі, поранений один військовий.

З початку доби 1 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

«Просто перестати стріляти»: динаміка обстрілів на Донбасі за рік президентства ЗеленськогоВолодимир Зеленський говорив, що на Донбасі потрібно просто припинити стріляти. За майже рік його президентства було зафіксовано 4,6 тисячі обстрілів.

За даними штабу, сьогодні окупанти застосовували гранатомети різних систем і безпілотний літальний апарат. Українські воїни у відповідь використовували чергові вогневі засоби і припинили ворожі провокації.

Зокрема, недалеко від Гнутового противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Згодом задіяв БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Крім того, збройні формування РФ цілеспрямовано двічі обстріляли ділянку розведення сил №3 «Петровськ». А біля населених пунктів Вікторівка і Петровське агресор застосував великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«В результаті обстрілу з боку російських найманців один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою», - доповіли в штабі.

Нагадаємо, 31 травня озброєні формування Росії три рази порушили режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: