Пристайко стане послом України у Великій Британії – нардеп

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Пристайко буде призначений на посаду посла України у Великій Британії.

Віце-прем'єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Пристайко буде призначений на посаду посла України у Великій Британії.

Про це написала заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук у Facebook.

«Нам повідомили, що Вадим Пристайко буде відряджений для роботи послом України у Великій Британії. Це з одного боку втрата для Кабміну, але ми змушені на це піти, з огляду на трансформації, які проходять в Євросоюзі», — написала Кравчук.

На думку нардепа, Україні в Британії потрібен «потужний посол, який зможе налагодити ефективну комунікацію з урядом задля забезпечення підтримки нашої країни в проведенні реформ і захисті суверенітету».

«А вакансію віце-прем’єра з євроінтеграції займе Ольга Стефанішина — не наша колега з «Голосу», а колишня директорка урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Ольга сьогодні була у нас на фракції, відчувається, що вона не просто розбирається в питанні, а добре знає, що потрібно робити на цій посаді», — додала вона.

Нагадаємо, «Слуга народу» визначилася з кандидатурою голови Мінкульту.

Також у Раді визначилися з кандидатурою міністра екології.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: