В Україні випробували систему «Кольчуга» після ремонту

Читать на русском
Укроборонсервіс презентував комплекс радіотехнічної розвідки Кольчуга-КЕ, відновлений підприємством після тривалого простою.

«Укроборонсервіс» презентував комплекс радіотехнічної розвідки «Кольчуга-КЕ», відновлений підприємством після тривалого простою.

Про це повідомляє «Укроборонпром» в середу, 27 травня.

Директор Укроборонсервісу» Володимир Воронін розповів, що мета демонстрації комплексу «Кольчуга-КЕ» - підтвердження його готовності до виконання бойових завдань.

«Ми готові поставити цей комплекс Міністерству оборони України, надати гарантії його працездатності і взяти на себе зобов'язання щодо подальшого технічного обслуговування в разі, якщо наші військові вирішать придбати цей комплекс. Також, в разі необхідності, ми готові почати ремонт інших комплексів РТР цього типу, які вже стоять на озброєнні Збройних сил України і запропонувати свій варіант модернізації», - зазначив директор.

В «Укроборонпромі» нагадали, що станції радіотехнічної розвідки Кольчуга проводилися на ДАХК «Топаз» в Донецьку. Після початку збройних дій на Донбасі підприємство було евакуйовано в Запорізьку область. Концерн готовий відновити виробництво сучасних комплексів типу Кольчуга на потужностях своїх підприємств.

Раніше Україна випробувала крилату ракету «Нептун».

Нагадаємо, ЗСУ отримали на озброєння нові ракети.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: