За фактом пожежі в Олександрівській лікарні відкрили провадження

Читать на русском
Столична прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі в Олександрівській клінічній лікарні, яка сталася у понеділок ввечері, 25 травня.

Столична прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі в Олександрівській клінічній лікарні, яка сталася у понеділок ввечері, 25 травня.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

«За фактом пожежі, що виникла у приміщенні одного з корпусів Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна)», - повідомили у прокуратурі.

Так, увечері 25 травня 2020 року по Печерського управління поліції надійшло повідомлення про виникнення пожежі на 5 поверсі одного з медичних корпусів Олександрівської клінічної лікарні Києва на вулиці Шовковична, 39/1.

«Адміністрацією лікарні проведено евакуацію пацієнтів, рятувальниками оперативно ліквідовано вогнище. Ніхто з громадян не постраждав», - додали у відомстві.

На теперішній час під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 працівниками Печерського управління поліції, як вказано, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вказаного правопорушення.

Нагадаємо, в Києві сталася пожежа в одному з приміщень Олександрівської клінічної лікарні.

Раніше в Києві анонім повідомив про замінування Олександрівської лікарні.

Згодом з'ясувалося, що поліція не знайшла вибухівку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: