Карта ООС: ситуація на сході України на 26 травня

Читать на русском

Минулої доби російсько-окупаційні війська 16 разів порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення, в тому числі продовжуючи свідомо застосовувати важке озброєння.

Підрозділи Об’єднаних сил жорстко придушували збройну активність окупантів черговими вогневими засобами.

Чотири рази російсько-окупаційні війська вели прицільні обстріли наших оборонців з мінометів. Зранку зі 120-го калібру – по захисниках н.п. Піски, ввечері, з цього ж калібру – в районах н.п. Оріхове та Луганське, також, з мінометів калібру 82 мм – поблизу Водяного.

Крім того, російсько-окупаційні війська порушували режим тиші в районах н.п. Мар’їнка, Павлопіль, Богданівка, Тарамчук, Оріхове, Красногорівка, Водяне, Авдіївка та Березове, де переважно застосовували гранатомети різних систем, а також стрілецьке озброєння.

За даними розвідки ООС, внаслідок адекватного ведення вогню у відповідь, наші захисники поранили чотирьох окупантів. Зазначимо, що українські воїни ніколи першими не розпочинають застосовувати зброю. При цьому наші захисники ведуть вогонь у відповідь лише після підтвердження відсутності в секторі вогню цивільних мирних мешканців та інфраструктури місцевого населення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: