У МОН назвали правила проведення сесій

Читать на русском
В українських вишах з 1 червня дозволять проводити іспити тільки за умови дотримання протиепідемічних заходів, в які входить обмеження на число студентів.

В українських вишах з 1 червня дозволять проводити іспити тільки за умови дотримання протиепідемічних заходів, в які входить обмеження на число студентів.

Про це повідомила в.о. міністра освіти та науки Любомира Мандзій в ефірі телеканалу Україна 24. За її словами, проведення сесій можливо у групах не більше 10 осіб.   «Що стосується проведення екзаменаційних сесій. Так, з 1 червня це можливо в закладах вищої освіти за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, а також в групах не більше 10 осіб. Але все це залежить від кожної окремої адміністративної території, тому що перед тим, як відбувається ослаблення карантинних заходів, має бути ухвалено рішення обласною комісією ТЕБ та НС (Комісія із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ред.)», - сказала Мандзій .   Якщо показники регіону дозволять послаблювати карантин, це буде означати, що з 1 червня в вишах можна буде продовжити освітній процес, зокрема здачу сесії.   «А також установи вищої освіти здебільшого готові до проведення екзаменаційної сесії дистанційно», - підкреслила в.о. міністра.

Раніше в МОН назвали терміни проведення ЗНО-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: