У Раді зняли обмеження на службові поїздки нардепів

Читать на русском
Спікер парламенту Дмитро Разумков вніс зміну в розпорядження Про додаткові заходи щодо попередження виникнення гострої респіраторної хвороби від 12 березня 2020 року, якою дозволив нардепам здійснювати службові відрядження Україною.

Спікер парламенту Дмитро Разумков вніс зміну в розпорядження «Про додаткові заходи щодо попередження виникнення гострої респіраторної хвороби від 12 березня 2020 року», якою дозволив нардепам здійснювати службові відрядження Україною.

Документ опублікований на сайті Верховної ради.

«У зв'язку з прийняттям Верховною радою України рішення про роботу з 18 травня 2020 року відповідно до календарного плану проведення третьої сесії Верховної ради України дев'ятого скликання, затвердженого постановою Верховної ради України від 16 січня 2020 року №462, пункт 6 розпорядження голови Верховної ради України Про додаткові заходи щодо запобігання виникненню гострої респіраторної хвороби від 12 березня 2020 року №151 виключити», - йдеться в документі.

Пункт 6 розпорядження голови ВР від 12 березня передбачав скасування на період карантину службових відряджень в межах України посадових осіб Верховної ради, апарату ВР, народних депутатів і їхніх помічників-консультантів.

Нагадаємо, карантин у Раді завершився 18 травня. Однак у зв'язку зі спалахом коронавірусу в парламенті Верховна рада знову змінила графік роботи.

Як повідомлялося, коронавірус був виявлений у депутата з «Батьківщини» Олега Мейдича. Уся фракція пішла на самоізоляцію.

У понеділок, 25 травня, «Батьківщина» повідомила про свій вихід з ізоляції.

Як відомо, з 25 до 29 травня депутати Верховної ради працюють із виборцями, засідань не буде.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: