На Дніпропетровщині призупинили ліквідацію наслідків обрушення мосту

Читать на русском
Рятувальники станом на вечір середи, 20 травня, розвантажили на 50% ваговоз, який впав у річку внаслідок обрушення мосту поблизу села Олексіївка Нікопольського району Дніпропетровської області.

Рятувальники станом на вечір середи, 20 травня, розвантажили на 50% ваговоз, який впав у річку внаслідок обрушення мосту поблизу села Олексіївка Нікопольського району Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Залишки вантажу перебувають у частині кузова, що занурена у воду. Подальше вилучення вантажу наявними засобами не можливо. Роботи призупинено.

Враховуючи аварійний стан мосту, здійснити підйом вантажівки за допомогою наземних засобів, а саме великовагового крану, також не є можливим.

У найближчий час, для вилучення автомобіля з води, Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області планується залучення плавучого крану «Нікопольського річкового порту». Проте для цього спочатку необхідно провести днопоглиблювальні роботи у гирлі затоки, з використанням земснаряду.

На 21 травня, для отримання експертного висновку щодо технічного стану мосту та можливості його експлуатації в подальшому, заплановано залучення представників проектних організацій.

Проведення подальших робіт буде проходити за попереднім узгодженням з адміністрацією «Нікопольського річкового порту» та під керівництвом Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, 20 травня, обвалилася одна секція мосту в селі Олексіївка Дніпропетровської області. Руйнування сталося під час проїзду по мосту вантажівки. Жертв і постраждалих немає.

У поліції відкрили три кримінальних провадження.

Причиною обвалу мосту в селі Олексіївка Дніпропетровської області стала перевантажена в декілька разів фура.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: