У МОЗ назвали нові правила роботи салонів краси

Читать на русском

Працівники салонів краси повинні перед початком роботи проходити вимірювання температури та бути в засобах індивідуального захисту.

Міністерство охорони здоров'я назвало нові правила для роботи салонів краси під час карантину в Україні. Салони краси заробили після ослаблення карантину 11 травня.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Так, у відомстві нагадали, що салони краси в умовах карантину мають приймати відвідувачів лише за попереднім записом з інтервалом не менше 15 хвилин. Відвідувачі повинні чекати своєї черги на вулиці, при цьому на одну людину має відводитися як мінімум 5 квадратних метрів. Всі відвідувачі повинні мати засоби індивідуального захисту.

Працівники салонів краси повинні перед початком роботи проходити вимірювання температури та бути в засобах індивідуального захисту. Персоналу дозволяється використовувати тільки респіратори без клапана видиху.

Крім того, біля входу до салону краси має бути розмітка для клієнтів для дотримання відстані у 1,5 метри. Між місцями надання послуг також має бути дистанція не менше 1,5 метра. Установи мають забезпечити дезінфекцію після кожного клієнта і централізований збір використаних засобів індивідуального захисту. Під час карантину в салонах краси забороняється наявність рекламної продукції, журналів та різних іграшок.

Нагадаємо, МОЗ готується почати тестування на антитіла з наступного тижня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: