У ЗСУ виявили ще 8 випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на коронавірус.

У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на коронавірус.

Про це інформує командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 7:00 14 травня у Збройних Силах України хворіє 48 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужала 61 особа та 2 летальних випадки», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 252 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 21 особа.

«За минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - зазначається у повідомленні.

Також повідомляється, що у закладах охорони здоров’я лікуються – дві особи (НВМКЦ "ГВКГ" – 1 працівник ЗС України, ВМКЦ Центрального регіону – 1 військовослужбовець).

«Шість осіб (Чернівецька область – 1 військовослужбовець, Хмельницька область – 1 працівник ЗС України, Вінницька область – 1 працівник ЗС України, Харківська область – 1 військовослужбовець, Київська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на ранок четверга, 14 травня, в Україні підтвердили 16 847 випадків коронавірусу. З них 4143 пацієнти одужали та 456 померли (+17 за добу) від ускладнень.

У світі 4 млн 345 тис. 646 інфікованих коронавірусом. Від недуги померли 297 108 людей. Одужали 1 547 406.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: