У Маріуполі на меткомбінаті «Азовсталь» загинув робітник

Читать на русском
У Маріуполі на металургійному комбінаті Азовсталь стався обрив троса люльки підйомника, в результаті чого загинув один робочий і ще один постраждав.

У Маріуполі на металургійному комбінаті «Азовсталь» стався обрив троса люльки підйомника, в результаті чого загинув один робочий і ще один постраждав.

Про це повідомляє прокуратура Донецької області в четвер, 14 травня.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вранці 13 травня на території конверторного цеху Азовсталі під час виконання робіт з футерування конвектора стався обрив троса люльки підйомника, в якій знаходилися двоє робітників.

«В результаті падіння з 11-метрової висоти вогнетривник отримав відкритий перелом стегна зі зміщенням, закриті переломи ребер і променевої кістки і зараз знаходиться в лікарні, а 46-річний майстер помер на місці», - йдеться в повідомленні.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 272 КК України).

Нагадаємо, у 2018 році на меткомбінаті «Азовсталь» (входить до групи «Метінвест» Ріната Ахметова) загинули двоє чоловіків, 1977 і 1976 р.н.

Також на заводі в Волинській області стався нещасний випадок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: