У Вінницькій області чиновники РДА захворіли на коронавірус

Читать на русском
За добу в Жмеринському районі Вінницької області коронавірусом інфікувалися 12 осіб, серед захворілих – працівники районної державної адміністрації та районної ради.

За добу в Жмеринському районі Вінницької області коронавірусом інфікувалися 12 осіб, серед захворілих – працівники районної державної адміністрації та районної ради.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОДА.

Усього з початку епідемії в Жмеринському районі було зареєстровано 25 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. Майже половина з них – хворі, в яких вірус виявили за минулу добу.

«Серед захворілих – працівники районної державної адміністрації та районної ради. Епідеміологічне розслідування даних випадків захворювання триває, уточнюють і обстежують всі контакти виявлених інфікованих осіб», – йдеться в повідомленні.

Голова ОДА Владислав Скальський уточнив, що не контактував з інфікованими чиновниками, зокрема з новим керівником Жмеринської РДА, оскільки під час карантину спілкування чиновників відбувається онлайн.

«Розмову з новопризначеним головою Жмеринської РДА я провів в режимі ZOOM-конференції і не мав з ним зустрічі», – зазначив Скальський.

Раніше повідомлялося, що у Вінницькій області в понеділок, 20 квітня, зафіксовано першу смерть внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Також відзначимо, у Вінницькій області за два дні зросла кількість інфікованих медиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: