У ЗСУ зареєстрували ще 4 випадки коронавірусної хвороби

Читать на русском
У Збройних силах України, станом на ранок п’ятниці, 8 квітня, було виявлено чотири нові випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіють 33 особи.

У Збройних силах України, станом на ранок п’ятниці, 8 квітня, було виявлено чотири нові випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіють 33 особи.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ.

«На 07:00 08 травня у ЗСУ хворіє 33 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужало 52 особи та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 295 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 47 осіб. За минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що троє хворих перебувають у закладах охорони здоров’я. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

«Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом», - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки.

На ранок п'ятниці, 8 травня, у світі 3 845 718 інфікованих COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 269 567 осіб, одужали - 1,2 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: