МВФ відмовився від підписання довгострокової програми з Україною

Читать на русском
Міжнародний валютний фонд відмовився від підписання трирічної програми з Україною, натомість сторони зосередяться на 18-місячній.

Міжнародний валютний фонд відмовився від підписання трирічної програми з Україною, натомість сторони зосередяться на 18-місячній.

Про це на брифінгу заявив представник МВФ Джеррі Райс, передає Reuters.

Відставка Ситника: чи може МВФ перешкодити звільненню директора НАБУКомітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності у вівторок рекомендував депутатам підтримати законопроект, який дає можливість звільнити директора НАБУ.

За його словами, МВФ зосередився на обговоренні з Україною 18-місячної резервної програми в рамках механізму Stand-by, яка надасть уряду більше можливостей для реагування на пандемію коронавірусу.

Райс уточнив, що з початку 2020 року МВФ і Україна обговорювали більш умовну трирічну розширену програму. Він також пояснив, що зміщення акцентів відбулося в результаті «безпрецедентної невизначеності, пов'язаної з економічними та фінансовими перспективами, і необхідності зосередити політичні пріоритети на найближчому стримуванні та стабілізації».

Раніше МВФ призначив нового голову місії в Україні.

Також нагадаємо, Грузія першою в світі отримає гроші від МВФ на боротьбу з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: