У лікарнях Чернівців закінчилися місця для хворих на коронавірус — Каспрук

Читать на русском
У Чернівцях у трьох базових лікарнях закінчилися ліжко-місця для пацієнтів з коронавірусом.  Про це повідомив мер міста Олексій Каспрук.

У Чернівцях у трьох базових лікарнях закінчилися ліжко-місця для пацієнтів з коронавірусом. Про це повідомив мер міста Олексій Каспрук.

«Закінчилися місця у міських лікарнях для коронавірусних хворих. Усі три лікарні, які ми передбачали для лікування хворих на коронавірус, уже повністю заповнені… У Чернівцях ніколи ще всі три лікарні не були повністю заповнені хворими на пневмонії та вірусні інфекції», — розповів мер.

В Україні зафіксовано 13 184 хворих на коронавірусВ Україні 13184 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 327 летальних, 2097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

За його словами, обласна влада готує госпіталь ветеранів війни для прийому пацієнтів з COVID-19.

В Україні на ранок середи, 6 травня, зафіксовано 13 184 хворих на коронавірус.

По областям найбільше хворих саме в Чернівецькій області - 1985 людей. На другому місці Івано-Франківська область, на третьому - Тернопільська.

Нагадаємо, у світі на 6 травня загальна кількість померлих від інфекції, викликаної коронавірусом, у світі складає 257 239 осіб. Одужала 1 млн 198 тис. 832 людини.

Загалом у світі 3 млн 662 тис. 691 інфікованих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: