У ЗСУ від коронавірусної хвороби одужали 33 людини

Читать на русском
У Збройних силах України станом на ранок понеділка, 4 травня, зареєстровано 48 випадків інфікування коронавірусною хворобою, одужало від COVID-19 33 особи.

У Збройних силах України станом на ранок понеділка, 4 травня, зареєстровано 48 випадків інфікування коронавірусною хворобою, одужало від COVID-19 33 особи.

Про це інформує командування медичних сил ЗСУ.

«На 07:00 4 травня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 48 осіб. Також за період пандемії одужали 33 особи та 2 летальних випадки», – повідомили в командуванні.

Зазначається, що на ізоляції, у тому числі самоізоляції, на сьогодні перебуває 311 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчих три доби, – 107 осіб.

«За минулу добу зареєстровано два нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Один військовослужбовець перебуває у закладі охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону), у Чернівецькій області – один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні», – поінформували в ЗСУ.

Як повідомлялося, в Україні на ранок понеділка, 4 квітня, коронавірус виявили в 12 331 людини, з них 303 померли.

Станом на ранок понеділка, 4 травня, від коронавірусної інфекції у світі одужали 1 мільйон 153 тис. осіб. Інфікованих – понад 3,4 млн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: