У Туреччині оголосили про проходження піку зараження коронавірусом

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджана заявив, що на сьогоднішній день країна долає пік захворюваності коронавірусною інфекцією.

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджана заявив, що на сьогоднішній день країна долає пік захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Про це він сказав в середу, 29 квітня, передає ANADOLU.   «Туреччина зараз долає пік захворюваності COVID-19, спостерігається скорочення числа інфікованих, однак ця тенденція повинна бути стійкою», - повідомив Коджана.

Голова турецького МОЗ відзначив, що рівень смертності від коронавірусу в країні найнижчий в Європі.

Повідомляється, що за останню добу в Туреччині було виявлено 2 936 нових випадків зараження Covid-19. Загальна кількість інфікованих досягла 117 589. Одужали в країні 44 022 пацієнтів, загальне число загиблих склало 3081 людей.

Нагадаємо, заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що країна вийшла на плато за кількістю заражень коронавірусом.

На ранок 29 квітня в Україні зафіксовано 9866 випадків коронавірусної хвороби.

У світі зафіксували 3 млн 116 тис. 680 випадків інфікування коронавірусом.

Згідно з даними центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у країнах та світі, померли 217 168 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: