Протокол лікування коронавірусу: до списку внесли новий препарат

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я внесло зміни в протокол лікування коронавірусу COVID-19. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Міністерство охорони здоров'я внесло зміни до протоколу лікування коронавірусу COVID-19. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, у протокол був внесений препарат гепарин у зв'язку з великою кількістю тромбоемболічних ускладнень серед пацієнтів.

В Україні від коронавірусу частіше вмирають чоловіки – МОЗВ Україні з початку епідемії коронавірусу зафіксовано більше двох сотень жертв цієї хвороби, з цього числа 132 випадки припадає на чоловіків.

«У зв'язку з тим, що ми спостерігаємо при коронавірусній хвороби велику кількість тромбоемболічних ускладнень під час перебігу хвороби, що наші фахівці, які складають протокол, звернули увагу на протоколи інших країн... і було ухвалено рішення внести до протоколу гепарин», – повідомив Степанов.

Нагадаємо, з початку епідемії COVID-19 коронавірусну інфекцію підхопили 1976 медичних працівників, а також близько 700 дітей.

До цього у МОЗ перерахували причини масового зараження медиків коронавірусом.

Нагадаємо, станом на 29 квітня в Україні зафіксували 9866 випадків COVID-19. З них за добу – 456. Кількість летальних випадків збільшилася до 250.

У всьому світі зафіксували 3 млн 116 тис. 680 випадків інфікування коронавірусом. Жертв коронавірусу – 217 168 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: