Кількість випадків коронавірусу в ЗСУ перевищила 50

Читать на русском
У Збройних силах України на ранок вівторка, 28 квітня, лабораторно підтверджено 9 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

У Збройних силах України на ранок вівторка, 28 квітня, лабораторно підтверджено 9 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

«На 7:00 28 квітня в Збройних силах України хворіє 53 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб та 2 летальних випадки», - вказали у командуванні.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 367 особи. Кількість особового складу, у якого закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 149 особи.

«За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - додали у Медичних силах.

Як повідомлялось раніше, 6 випадків на гостру респіраторну хворобу COVID-19 виявили у Харківській області.

«На ранок гостру респіраторну хворобу COVID-19 облікували ще у 3-х осіб. Дані військовослужбовці ( Львівська область – 1 особа, Тернопільська – 2 особи) знаходяться на самоізоляції, під наглядом медичної служби. Симптоми захворювання відсутні», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, станом на ранок 28 квітня в Україні зафіксовано 9410 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

У світі зафіксували 3 млн 041 тис. 517 випадків інфікування коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: