У Мінфіні розповіли, кому з митників підвищать зарплати

Читать на русском
Кабінет міністрів прийняв постанову, якою дозволив збільшити оклади митників на контракті.

Кабмін прийняв постанову, яка затверджує схему окладів посадових осіб та працівників митних органів в 2020 році і дозволяє підвищити зарплати на 50%.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Податкові надходження: скільки українці сплачували державі та заборгували за останні два рокиПодаткові надходження та борги мінливі як весняна погода. Протягом останніх двох років ситуація коливалась щомісяця.

У повідомленні сказано, що постанова визначає схему окладів держслужбовцям, але не змінює безпосередньо самі розміри окладів.

«Особи, які перебувають на держслужбі, зберігають оклади, визначені для держслужбовців. Однак в контексті переходу Державної митної служби до роботи в форматі єдиної юридичної особи, керівництво ДМС отримує можливість збільшити на 50% посадові оклади тим працівникам, які будуть переходити на контракт. Це збільшення відбуватиметься в рамках незмінності фонду заробітної плати», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив із займаних посад голову митної служби Максима Нефьодова і керівника податкової Сергія Верланова.

Того ж дня уряд призначив тимчасових керівників митниці та податкової.

Днем раніше в Держмитслужбі пройшли обшуки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: