У Вінницькій області коронавірус виявили в понад 10 поліцейських

Читать на русском
У Вінницькій області зафіксували зараження коронавірусною інфекцією у 11 поліцейських. Серед хворих поліцейських тих, хто несе службу на КПП, немає.

У Вінницькій області зафіксували зараження коронавірусною інфекцією у 11 поліцейських.

Про це в середу, 22 квітня, повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

«З початку епідемії коронавірус лабораторно підтверджений у 11 поліцейських області. Вісім хворих - це співробітники головного управління Нацполіції, ще три людини захворіли в Погребищенському районі. Всі вони лікуються вдома, почуваються нормально», - повідомили в поліції.

Там також додали, що серед хворих поліцейських тих, хто несе службу на КПП, немає.

Зазначається, що в підрозділах, де служать хворі поліцейські, виявлені всі контактні особи, поки що вони перебувають в самоізоляції.

Поліцейські дотримуються маскового режиму та інших карантинних обмежень. Зокрема, забезпечені засобами індивідуального захисту правоохоронці, які несуть службу на контрольно-пропускних пунктах.

Також повідомляється, що у відомствах забезпечений принцип взаємозамінності керівного складу ГУ НС в області, працівників усіх підрозділів і відділів у районах. Таким чином, відсутність хворих працівників і тих, хто перебуває в самоізоляції, на виконанні функціональних обов'язків поліції в області не позначилося.

Нагадаємо, на 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 174 летальні, 467 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків.

Зокрема коронавірусною хворобою заразилися 1245 медиків і 431 дитина.

У світі зареєстрували 2 мільйона 564 тисячі заражень коронавірусом, із них 177 тисяч людей померли. Побороли COVID-19 майже 689 тисяч хворих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: