У прокуратурі розповіли подробиці масової бійки в Донецькій області

Читать на русском
У прокуратурі Донецької області розповіли подробиці масової бійки в Новотроїцькому та повідомили, що контролюють хід розслідування.
Учасники бійки намагалися перевертати автомобілі

У прокуратурі Донецької області розповіли подробиці масової бійки в Новотроїцькому та повідомили, що контролюють хід розслідування.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

По інформації, один із учасників бійки з важкими травмами був доставлений до міської лікарні.

За даними прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що 19 квітня 2020 року 24-річний житель смт. Новотроїцьке на ґрунті особистих неприязних відносин в ході конфліктів завдав кілька ударів руками в область голови двом чоловікам.

«Через деякий час, останні, покликавши на допомогу друзів, на декількох автомобілях прибули за місцем проживання свого кривдника. Надалі в результаті з'ясування стосунків виникла масова бійка, участь в якій, за попередніми даними, взяли близько 100 осіб», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після прибуття на місце події «правоохоронцям довелося здійснити попереджувальні постріли в повітря з табельної зброї з метою припинення масового правопорушення».

Зараз триває досудове розслідування за фактом вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предметів спеціально пристосованих або заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

Нагадаємо, 19 квітня в Новотроїцькому сталася масова бійка за участю 100 осіб. Повідомлялося, що причиною конфлікту стали особисті неприязні стосунки між декількома жителями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: