Карта ООС: ситуація на сході України на 20 квітня

Читать на русском

На сході України триває збройна агресія РФ. Навіть на Великдень наші мужні оборонці — підрозділи Об’єднаних сил були змушені адекватним вогнем у відповідь примушувати окупантів до дотримання тиші на лінії бойового зіткнення.

Так, вчора, 19 квітня, російсько-окупаційні війська, попри усі моральні та людські цінності, здійснили 6 прицільних обстрілів позицій захисників України. В тому числі, свідомо ігноруючи Мінські угоди, окупанти знову застосували міномет. Також зафіксовано ведення ворогом снайперського вогню.

Після 14:40 наші оборонці селища Піски зафіксували розриви декількох ворожих мін 82-го калібру. Мінометний обстріл противник вів з напрямку від окупованого села Веселе.

Пізніше, після 17:50 ворог застосував автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети по захисниках Мар’їнки.

З 18:55 з напрямку від окупованого села Набережне зафіксовано ворожий снайперський вогонь по нашим оборонцям Павлополя.

Ввечері двічі у ворожих прицілах перебували наші воїни поблизу Широкиного. З 20:00, а потім, з 23:00 від Саханки окупанти розпочинали обстріли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, з 22:10 російсько-окупаційні війська розпочали щільний обстріл наших оборонців Луганського. Від Калинівки окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьке озброєння.

Наші герої-захисники як і раніше неухильно дотримуються режиму тиші та ніколи не застосовують зброю першими. Проте, на ці ворожі випадки збройної агресії підрозділи Об’єднаних сил, з підтвердженням відсутності в секторі вогню цивільних мирних жителів та інфраструктури місцевого населення, одразу придушували ворожу збройну активність з легкого піхотного озброєння.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: