У Рівненській області виявили 23 нові випадки коронавірусу

Читать на русском
У Рівненській області станом на вечір, 16 квітня, зафіксували 240 випадків зараження коронавірусом, з них вісім летальних.

У Рівненській області станом на вечір, 16 квітня, зафіксували 240 випадків зараження коронавірусом, з них вісім летальних.

Про це повідомив у Facebook голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль.

Він зазначив, що за останню добу в регіоні виявили 23 нові випадки COVID-19. Також померла жінка віком 84 роки із села Зозів Рівненського району.

Коваль уточнив, що серед хворих 11 рівнян, троє - з міста Дубно, один - із Дубенського району (село Рачин), троє - з Рівненського району (села Забороль, Городище, Біла Криниця), четверо - з міста Здолбунів і один - з Березнівського району (село Богуші).

Вік хворих - від 12 до 80 років.

Зараз на перевірці в Рівненському обласному лабораторному центрі знаходяться 218 зразків. З початку пандемії методом ПЛР-тестування обстежено 783 людини.

Також Коваль зазначив, що обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки рекомендувала обмежити пересування людей на вулиці і припинити роботу магазинів із 13 години 18 квітня до 6 ранку 21 квітня.

При цьому остаточні рішення щодо впровадження обмежень прийматимуть комісії ТЕБ та НС місцевих органів влади області.

Голова Рівненської ОДА наголосив, що богослужіння в церквах будуть проходити в режимі онлайн, а приміщення храмів закриють для відвідування.

Нагадаємо, станом на ранок 16 квітня в Україні зафіксовано 4161 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

На ранок 16 квітня кількість заражених новим коронавірусом у світі склала 2 063 161 особу. 136 938 осіб стали жертвами захворювання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: