У Львівській області ще 60 підозр на коронавірус

Читать на русском
У Львівській області у вівторок, 14 квітня, з підозрою на коронавірусну інфекцію до медичних закладів звернулося ще 60 осіб.

У Львівській області у вівторок, 14 квітня, з підозрою на коронавірусну інфекцію до медичних закладів звернулося ще 60 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Ситуація із захворюваністю на коронавірус стабілізується – ЗеленськийГлава держави Володимир Зеленський заявив, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 в Україні певною мірою стабілізується.

Зазначається, що пацієнти з міста Львів, Яворівського, Городоцького, Миколаївського, Старосамбірського, Сокальського, Пустомитівського районів. Всього станом на зараз, в області з підозрою на коронавірус є 143 особи.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 88 осіб.

На самоізоляції знаходяться 666 осіб. За увесь час виписано - 170 пацієнтів. Стан більшості хворих- середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 924 людини.

У 136 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 5 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.

Нагадаємо, в Україні станом на 9 годину 14 квітня зафіксовано 3372 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 98 летальні. Приріст випадків за добу – 270, що менше, ніж показник добою раніше.

Також відомо, що на ранок 14 квітня кількість заражених новим коронавірусом у світі складає 1 920 618 осіб. 119 687 осіб стали жертвами захворювання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: