Карта ООС: ситуація на сході України на 15 квітня

Читать на русском

Протягом минулої доби, 14 квітня, російсько-окупаційні війська 9 разів свідомо порушили режим тиші на лінії на лінії бойового зіткнення.

Важке озброєння збройні формування РФ вчора не застосовували, проте вели прицільні обстріли позицій захисників України переважно з гранатометів різних систем, а також стрілецького озброєння.

Ворог вів вогонь в районах н.п. Авдіївка, Красногорівка, Піски, Павлопіль, Новомихайлівка, Старогнатівка, Тарамчук та Кам’янка.

Підрозділи Об’єднаних сил вели адекватні оборонні дії та прицільний вогонь у відповідь на злочинні дії російсько-окупаційних військ, застосовуючи незаборонені зразки озброєння та в разі підтвердження відсутності в секторі цивільних мирних жителів та інфраструктури місцевого населення.

Як повідомлялося, вчора, внаслідок прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ отримали поранення різних ступенів двоє захисників України, ще один оборонець – бойове ураження.

За даними розвідки, орієнтовні втрати російсько-окупаційних військ внаслідок гідних оборонних дій захисників України, склали 7 осіб пораненими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: