Туреччина знову запровадить комендантську годину у вихідні

Читать на русском
Влада Туреччини вирішила наступними вихідними, 18 і 19 квітня, повторити запровадження 48-годинної комендантської години через коронавірус.

Влада Туреччини вирішила наступними вихідними, 18 і 19 квітня, повторити запровадження 48-годинної комендантської години через коронавірус.

Про це заявив президент країни Реджеп Тайіп Ердоган у понеділок, 13 квітня, передає Anadolu.

Щоб в цей раз обмеження не стали несподіванкою, про них оголошується заздалегідь. При необхідності такі комендантські години будуть запроваджуватися і в подальшому, заявив Ердоган.

11-12 квітня в 30 турецьких населених пунктах діяла комендантська година. Виходити на вулицю заборонили в тому числі жителям міст Анкара, Стамбул, Ізмір, Анталія, Адана, Айдин, Баликесір, Бурса, Денізлі, Діярбакир, Ерзурум, Ескішехір, Газіантеп, Хатай, Кахраманмараш, Конья, Малатья, Маніса, Мардін, Мерсін, Мугла, Орду, Сакара, Самсун, Шанлиурфа, Бурса, Трабзон і Ван. Про обмеження було оголошено пізно ввечері 10 квітня.

За даними Worldometer на 13 квітня, в світі 1,882 млн випадків коронавірусу, понад 117 тис. людей померли. У Туреччині майже 57 тис. випадків і 1198 смертей.

На ранок 13 квітня зафіксовано 3102 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 93 летальні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: