У Раді розглянуть посилення відповідальності за забруднення повітря

Читать на русском
У середу, 8 квітня, комітет ВР з питань правоохоронної діяльності розгляне законопроекти про посилення відповідальності за забруднення повітря.

У середу, 8 квітня, комітет ВР з питань правоохоронної діяльності розгляне законопроекти про посилення відповідальності за забруднення повітря.

Про це повідомляється в порядку денному засідань комітетів, який опублікований на сайті Верховної ради.

Захисні маски для обличчя: види та особливостіБез маски в умовах пандемії коронавірусу не можна увійти в супермаркет чи аптеку. Ми розібралися, які є види масок і чим вони відрізняються.

Засідання комітету відбудеться в режимі відеоконференції. Його початок запланований на 14:15.

«Законопроекти, з опрацювання яких комітет визначив головним: проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) (р.№2339, н.д. О.Бондаренко та ін.)», – вказано у порядку денному.

Крім того, парламентарі розглянуть альтернативний до цього проєкт закону №2339-1 «Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу (щодо збільшення розмірів штрафів за забруднення атмосферного повітря)».

Нагадаємо, забруднення повітря в Києві пов'язане з антициклоном, високим тиском, слабким вітром і підвищенням температури в приземному шарі, що триватиме в найближчі кілька днів.

Раніше уряд анонсував створення Офісу контролю викидів в атмосферу, який розташується в Кривому Розі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: