У Кіровоградській області на коронавірус захворіло понад 20 медиків

Читать на русском
Як відзначили в ОДА, серед них 18 працівників обласного госпіталю і 3 - обласної лікарні. Всього в області підтверджені 54 випадки коронавірусу.

У Кіровоградській області на коронавірус захворів 21 медик.

Про це повідомили в Кіровоградській обласній державній адміністрації у вівторок, 7 квітня.

Як відзначили в ОДА, серед них 18 працівників обласного госпіталю і 3 - обласної лікарні. Всього в області підтверджені 54 випадки коронавірусу.

«На COVID-19 захворіли 40 жителів Кропивницького, шестеро жителів Кропивницького району і троє жителів Долинського району. Крім цього, під час перебування в Кіровоградській обласній лікарні коронавірус підтвердили у пацієнтки з с. Мар'ївка Компаніївського району, 1 особи з с.Паліївка Маловисківського району та 1 особи з смт. Малинівка. Вони продовжують перебувати на стаціонарному лікуванні», - повідомив голова ОДА Андрій Балон.

Також наголошується, що 23 хворих пацієнта мають легкий перебіг хвороби і знаходяться на самоізоляції, 30 осіб госпіталізовано.

«9 пацієнтів знаходяться у важкому стані з причин, не пов'язаних безпосередньо з COVID-19. Зокрема, мова йде про серцево-судинні захворювання, політравми та кому. 17 пацієнтів - в середньому стані тяжкості, 4 пацієнти - в стані ближче до задовільного», - повідомили в ОДА.

Раніше в ЗСУ зафіксували першу смерть від коронавірусу.

Також нагадаємо, Ляшко розповів, скільки лікарів за добу заразилися коронавірусом в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: