З'явилися номери гарячих ліній з питань карантину в усіх областях України

Читать на русском

В Україні відкрилися гарячі лінії, за якими можна отримати відповіді на питання щодо режиму карантину, а також про ситуацію з коронавірусом.

В Україні запрацювала гаряча лінія з питань карантину через коронавірус. Номери для жителів усіх регіонів оприлюднив Кабінет міністрів.

Коронавірус в Україні поширюється повільніше, ніж в Італії і США – ЛяшкоВ Україні коронавірусна інфекція поширюється повільніше, ніж в Італії, Іспанії або Сполучених Штатах Америки.

Як повідомляється на урядовому порталі, гарячі лінії відкрили для допомоги людям похилого віку під час карантину, а також алгоритму виявлення і лікування COVID-19. У кожній області - графік роботи гарячих ліній свій.

Нагадаємо, за останніми даними, в Україні зафіксовано вже 1308 випадків COVID-19, 37 з яких летальних. За минулу добу підтвердилося 68 нових випадків зараження.

Вранці 6 квітня в світі було зареєстровано 1 275 542 випадки інфікування коронавірусом. 262 985 осіб одужали. Понад 69 тисяч померли від ускладнень, викликаних хворобою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: