Помер священник, у якого першим підтвердили COVID-19 у Тернопільській області

Читать на русском
Вранці 6 квітня помер священник, у якого першим в Тернопільській області підтвердили коронавірус.

У Тернопільській області вранці 6 квітня помер священнослужитель з міста Заліщики, у якого першим в регіоні лабораторно підтвердили коронавірус.

Про це повідомляє штаб щодо боротьби з коронавірусом Тернопільської міськради в Facebook.

У Тернопільській області підтвердили ще одну смерть від COVID-19У Тернопільській області підтвердили ще одну смерть від коронавірусу. Померла жінка з пневмонією, яку підключили до апарату ШВЛ.

«Помер чоловік 57 років із міста Заліщики. Це священик, у якого першим на Тернопільщині лабораторно підтвердили коронавірус. Чоловік проходив лікування в Тернопільській лікарні швидкої допомоги. В останні дні його стан погіршився. Пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Врятувати чоловіка не вдалося. Сьогодні вранці він помер», – сказано в повідомленні.

Отже, усього з початку епідемії коронавірусу на Тернопільщині померло три людини: 68-річний житель Монастириського району, 57-річна мешканка Козівського району та 57-річний житель міста Заліщики.

Зазначимо, раніше заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомляв, що померлий священник ще до підтвердження коронавірусу встиг поспілкуватися з близько пів тисячею людей.

Нагадаємо, в Україні на сьогоднішній день зафіксовано 1319 випадків COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: