Кличко допустив, що в столиці можуть заборонити пересування особистих авто

Читать на русском
У Києві можуть заборонити рух навіть приватних машин. За словами мера столиці Віталія Кличка, це буде вимушений захід в разі погіршення ситуації з коронавірусом.

Якщо в Києві буде спостерігатися погіршення епідемічної ситуації, то буде розглядатися питання заборони на рух приватного транспорту.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу ZIK.

У Києві знову зросла кількість хворих на коронавірусЗа минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 31 людину. Один випадок - летальний.

«У тому разі, якщо у нас буде поширюватися ця хвороба досить сильно, якщо ми побачимо кратне збільшення. Для того, щоб не було інфекційного вибуху, де можуть бути інфіковані тисячі або десятки тисяч людей, ми однозначно будемо приймати більш жорсткі правила, і можемо припинити взагалі пересування вулицями нашого міста для приватного транспорту», - сказав він.

Мери міст України про епідемічну ситуацію | 03.04.2020Телеканал ZIK

За словами Кличка, влада змушена прораховувати можливий «поганий сценарій», який зараз спостерігається в США, Італії та Іспанії, щоб не допустити тих же помилок.

Нагадаємо, раніше Кличко повідомив, що в Києві скасували церемонії під час поховання померлих від коронавірусу і передбачили кремацію тіл.

Також повідомлялося, що в Києві, як і по всій Україні, з 6 квітня вводять нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: