В Івано-Франківську померла ще одна породілля з підозрою на COVID-19

Читать на русском
У пологовому будинку Івано-Франківська померла вже друга породілля. У жінки підозрюють коронавірусну інфекцію. Вона народила недоношену дитину.

У міському перинатальному центрі Івано-Франківська після пологів померла жінка з пневмонією, у якій також підозрюють коронавірусну інфекцію.

Про це на брифінгу 2 квітня повідомила начальник міського управління охорони здоров'я Марія Бойко. За її словами, у померлої породіллі була двостороння пневмонія.

Жінка народила недоношену дитину, а сама - померла. За словами лікарів, вік малюка - 35-36 тижнів. Стан дитини - середньої тяжкості.

В Івано-Франківську медики заразилися COVID-19В Івано-Франківську підтверджено зараження коронавірусною інфекцією у двох медичних працівників.

«Сьогодні проводився розтин. В результаті розтину є підозра на двосторонню пневмонію. Тому сьогодні ми розглядаємо питання, що у цієї жінки є підозра на коронавірусну інфекцію», - зазначила лікар.

Бойко уточнила, що матеріали для аналізів на коронавірус померлої відправили в лабораторію ЦГЗ до Києва.

Нагадаємо, 31 березня в Івано-Франківську померла породілля після того, як у неї піднялася температура. Жінка народила дівчинку, яку помістили в реанімацію. Пізніше у померлої породіллі підтвердився коронавірус.

Також повідомлялося, що від коронавірусу в Херсонській області померла медсестра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: