У Франції посилили карантин

Читать на русском
Влада Франції вводить нові обмеження для громадян через поширення коронавірусної інфекції.

Влада Франції оголосила про нові обмеження для громадян через поширення коронавірусної інфекції в країні.

Про це повідомляє видання The Local. Як сказано в повідомленні, прем'єр-міністр Франції Едуар Філіп оголосив нові обмеження в країні через смертності від коронавируса.

Коронавірус у світі: дані про хворих та померлихЗ часу поширення коронавірусу у світі зареєстрували 381 293 випадки інфікування. У світі вилікувались 101 344 особи, померли 16 572 людини.

Так, з сьогоднішнього дня у Франції пробіжки на відстані в радіусі більше 1 кілометра від місця проживання заборонені. Виходити на вулицю з метою фізичної активності більш, ніж на годину, не можна і займатися дозволено один раз в день. Крім того, прем'єр-міністр оголосив про закриття ринків під відкритим небом, які працювали у Франції.

Як відомо, Франція знаходиться в закритому режимі вже майже тиждень. Виходити з дому можна тільки в разі крайньої потреби.

За порушення правил карантину у Франції карають штрафом в розмірі 135 євро і 1500 євро (в разі повторного ігнорування обмежень протягом 15 днів). А в разі 4 порушень протягом 30 днів - 3700 євро або до 6 місяців ув'язнення.

Нагадаємо, за останніми даними, у Франції зафіксовано 19 856 випадків коронавірусу, з них 860 летальних, 2200 осіб одужали.

Також повідомлялося, в зв'язку з пандемією коронавірусу у Франції для медичних працівників зробили безкоштовний проїзд в швидкісних поїздах та Інтерсіті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: